Кућа Добрих Вести

Login

Маja Јованов

Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Веб сајт::

Алжир - бисер Магреба

понедељак, 22 фебруар 2021 10:16 Објављено у Култура

alzirsukДруштво пријатеља Алжира организује ауторску, виртуелну изложбу фотографија „Алжир – бисер Магреба“, уметничког фотографа, Владимира Лукача, којом представља своје фотографске импресије ове највеће државе афричког континента. Изложба је доступна на веб сајту Друштва пријатеља Алжира www.dpalzira.com.

Ђорђе Балашевић – огледало нашег времена

субота, 20 фебруар 2021 16:23 Објављено у Култура

balasevicogledalodfdfdfdfdfdfПрви пут сам за Ђолета чула, пазите сад, када сам, била, верујем, можда у шестом разреду основне школе. Сећање је слабо да бих се сетила тачне године, али сећање је јако када бих тачно описала дан када сам први пут чула његове песме.

studentskisajamОнлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете одржава се у среду 17. фебруара 2021. од 10 до 18 часова на платформи www.studentskisajam.rs.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија