Кућа Добрих Вести

Login

BELGRADEFESTIVALLLLLБЕОГРАД - Премијерни Belgreat фестивал који ће бити одржан 27. и 28. јула у Барутани ове године биће потпуно бесплатан за све посетиоце.

субота, 28 јул 2018 17:38
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

TeglabazarttytttБЕОГРАД -  Тегла Базар , садржај који је од ове године уврштен као додатни догађај на манифестацији Изађи Ми На Теглу, наишао је на велико одушевљење посетиоца каравана.

петак, 08 децембар 2017 14:31
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

fortuna2323БЕОГРАД - Уметничка школа "Фортуна Рота" организује велики завршни наступ и свечану доделу диплома ученицима школе, која ће се одржати у самом центру града у клубу "Showroom".

субота, 18 јун 2016 17:00
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

ApatinnnАПАТИН - Петодневна манифестација „Апатинске рибарске вечери“ биће отворена 1. јула у овом граду на северозападу Бачке.

четвртак, 25 јун 2015 09:00
Објављено у Мостови
Написао
Опширније... 0

mosttttБЕОГРАД/ПАРИЗ – Интернет новине “Kућа добрих вести”, које данас - 11. септембра, прослављају годину дана постојања, настојале су, и сматрам успеле, да у овом кратком периоду прошире своју мисију објављивања добрих вести успостављањем сарадње на многим пољима, међу којима је и она са „Блогом добрих вести“ из Француске који као и „Кућа добрих вести“ објављује само добре, позитивне вести.

среда, 11 септембар 2013 08:20
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

positivenews-uvodnaЛОНДОН – Да је људима широм света доста лоших вести које се масовно пласирају у медијима и да све више расте потреба да се чује и прочита нешто  о позитивном што се дешава на  нашој планети потврђује скуп под називом "Добре вести за медије“ (Good News for the Media), који је ове јесени одржан у Британском музеју у Лондону.

уторак, 25 децембар 2012 12:06
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

positivo-uvodnaМАДРИД - Сваку вест можемо гледати из различитих углова, баш као у оној песмици Јове Јовановића Змаја „Које је боље“. Хајде да видимо како иста вест изгледа из угла статистике, а како из угла уредника шпанских интернет новина „Ен позитиво“(En positivo), Хорхеа Добнера (Јоrge Dobner).

четвртак, 04 октобар 2012 18:46
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

paris-uvodnaПАРИЗ - Свест о потреби објављивања позитивних, добрих и корисних информација, присутна је свуда у свету, па тако и у Француској где постоје веб сајтови који шире позитивну енергију и оптимизам добрим вестима, а са којима ће „Кућа добрих вести“ - кроз своју рубрику Мостови, настојати да се повеже.
То су, на пример, француски сајтови и блогови бон нувел, илити у преводу добре вести - дневне, журнал и слично: des-bonnes-nouvelles.org, bonnesnouvellesdujour.fr, newzitiv.com i journal-des-bonnes-nouvelles.com.

среда, 26 септембар 2012 14:28
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

uvodnaБЕОГРАД,МАДРИД, ТОРОНТО, ЛОНДОН - Чињеница је да су се у последње време људи широм света, а сигурно и у Србији, заситили лоших вести којима су свакодневно обасути путем телевизије и штампаних медија. Многи од нас су одавно престали да гледају телевизију и читају новине да не би себи покварили дан. Заиста, ако погледате било који информативни програм проценат лоших вести далеко надмашује добре. Наравно, живот није лак и са собом носи тешка исуства, али има и лепих тренутака и догађаја који су неправедно занемарени, као да су свима постали незанимљиви.

среда, 29 август 2012 02:00
Објављено у Мостови
Написала
Опширније... 0

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија