Кућа Добрих Вести

Login

„Будућност протетике – корак ближе бионичком човеку“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bestofУдружење студената технике Европе, БЕСТ Београд након 16 успешно организованих међународних студентских семинара по први пут организује национални академски семинар.

 

Семинар под називом „Будућност протетике - корак ближе бионичком човеку” намењен је студентима техничко–технолошких, природно–математичких факултета као и студентима стоматолошких факултета из целе Србије а одржаће се од 10. до 19. јула у Београду.

 

Учесници ће за време трајања семинара имати прилику да стекну основна знања о томе како као инжењери у својој струци могу да приступе протетици и унапреде је. О начину функционисања високотехнолошких решења за помоћ људима са инвалидитетом, материјалима од којих се производе и процесу имплементације говориће наставно особље Универзитета у Београду и еминентни стручњаци из ове области.

 

По завршетку семинара учесници ће полагати завршни испит и добити сертификат о учешћу.

bestpeint

 

 

Поред интерактивних предавања и радионица, овогодишњи организациони тим је припремио друштвене активности како би студенима наше земље приближили концепт међународних студентских семинара и мотивисали их да у наредним годинама и сами отпутују на неки од ових догађаја широм Европе.

 

Не пропустите прилику да упознате Београд из другог угла, дружите се са колегама који су заинтересовани за хуману страну инжењерства и изучавате области попут протетике, електронике, вештачке интелигенције, механике, као и биомедицинског инжењерства.

 

За више информација посетите сајт пројекта www.course.best.rs, пријаве за учеше на семинару ће бити отворене од 26. априла до 17. маја.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 22 април 2021 20:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија