Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за награду Туристички цвет

Оцените овај чланак
(6 гласова)

logotosБЕОГРАД - Туристичка организација Србије (ТОС), као и претходних година, организује конкурс за доделу награде „Туристички цвет“, а рок за пријаву је до 30. августа 2014.

 

Конкурс се односи на период од јула 2013. до јула ове године, а право предлагања кандидата за вредна признања имају заинтересовани привредници, државни органи, институције и физичка лица и то у пет категорија.

 

Могућност за пријаву имају: туристичке организације, туристичке манифестације, рецептивне туристичке агенције, угоститељски објекти за смештај и организацију, или појединци за допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга.

 

Међу вредним наградама које очекују најбоље су, на пример, представљање на иностраном сајму туризма уз плаћен смештај и пут и још многе друге.

 

suveniri-srbije-suvenir-Turisticki-cvet-za-Suvenire-Srbije-832Награда „Туристички цвет, која се додељује 18. пут, свечано ће бити уручена добитницима 27. септембра на Светски дан туризма.

 

 

Више о начину пријаве за конкурс

 

Пријава са образложеним предлозима доставља се на попуњеном обрасцу који је саставни део Правилника, у року од 60 дана од дана објављивања огласа, закључно са 30. августом ове године.

 

Уз пријаву мора да се приложи писано образложење на максимално три куцане стране, уз одговарајуће прилоге (фотографије, запис на диску у трајању до пет минута, пропагандни материјал и слично).

 

Поступак кандидовања и критеријуми за доделу награде, прописани су Правилником о додели награде „Туристички цвет“, који се налази на сајту Туристичке организације Србије www.srbija.travel.

 

Предлози могу да се доставе на следеће начине:

лично – на адресу Чика Љубина 8, други спрат, Београд;

поштом – Туристичка организација Србије, 11000 Београд, поштански фах 90, са назнаком „Туристички цвет“;

факсом на број 011 26 26 767 или на e-mail: office@serbia.travel и институције и физичка лица.

 

Пријавите се, освојите вредне награде и СРЕЋНО, жели Вам Кућа добрих вести.

 

 

Извор: Кућа добрих вести 


Последњи пут измењено среда, 02 јул 2014 13:59
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија