Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о могућностима развоја агротуризма у Србији и БиХ

Оцените овај чланак
(2 гласова)

agrokultureuiuiuiuiБЕОГРАД - Висока туристичка школа у четвртак, у четвртак 19. априла са почетком у 10 часова организује конференцију у оквиру Пројекта ЛАНДС -Следећа дестинација Балкан: развој могућности за агротуризам у Србији и у Босни и Херцеговини.


Висока туристичка школа у Београду је једна од 15 учесника Конзорцијума високо образовних институција, регионалних развојних агенција, туристичких организација и института из 6 земаља: Словачке, Грчке, Словеније, Румуније, Босне и Херцеговинне и Србије, који су ангажовани у оквиру пројекта ЛАНДС суфинансираног од Европске Уније, у оквиру програма Ерасмус плус.


Основни циљ реализације пројекта ЛАНДС је да се, кроз научну и стручну међународну сарадњу учесника, уједине научни и стручни потенцијали представника ових институција да истражују тржиште и сачине снимак стања о статусу понуђача услуга у агротуризму и квалитету њихових услуга, да ажурирају базу података свих учесника у агротуризму, као и да припреме препоруке, семинаре, умрежавање учесника, и друге видове подршке за унапређење развоја агробизниса.


Надамо се да на овај начин, реализацијом пројекта ЛАНДС, можемо заједно да допринесемо подстицајним иницијативама за унапредјење агротуризма у Србији и Босни и Херцеговини, едукацији и стручном усавршавању индивидуалних предузетника-власника капацитета на страни понуде у агротуризму, као и бољој координацији и кооперацији надлежних Министарстава, регионалних развојних агенција, туристичких организација и агенција, и индивидуалних предузетника у стварању и коришћењу могућности за развој агротуризма.


Важни су сваки појединачни и институционални допринос учесника у реализацији пројекта ЛАНДС. Важна је подршка свих структура одлучивања у регионалним туристичким центрима. Нарочито је потребна и важна подршка представника медија у промовисању активности за унапредјење агротуризма. Позивамо Вас на сарадњу и учествовање на Конференцији ЛАНДС.


Догађај се организује у Високој туристичкој школи, амфитеатар А3, Булевар Зорана Ђинђића 152 А, 11070 Нови Београд.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 април 2018 13:07

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија