A+ A A-

ТЕКВОНДО: President Cup у Албанији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ddfdfdfdfdfdУ периоду између 20. и 22. фебруара одржаће се President Cup турнир Г2 категорије у теквондоу у Драчу у Албанији.

 

Теквондо репрезентација Србије наступиће на овом такмичењу Европске теквондо асоцијације. Део наше репрезентације биће и два учесника Олимпијског програма „Париз 2024“, Тијана Богдановић и Новак Станић.

 

Двострука освајачица медаља са Олимпијских игара, сребра из Рија 2016 и бронзе из Токија 2020, Тијана Богдановић наступиће у тежинској категорији до 53кг. Тијана је сјајно отворила ову сезону након што је освојила бронзану медаљу на Фујаирах опен – у који је одржан пре две недеље у Уједињеним Арапским Емиратима. Тијана, која се налази у првој категорији Олимпијског програма „Токио 2020“ ће своје такмичење имати последњег дана такмичења, 22. фебруара.

 

 

 

Новак Станић, учесник треће категорије Олимпијског програма „Париз 2024“ наступиће у тежинској категорији до 63кг, а такмичења у овој категорији биће одржана другог дана такмичења, 21. фебруара.

 

Поред учесника Олимпијског програма „Париз 2024“, нашу теквондо репрезентацију на овом такмичењу представљаће и следећи спортисти по категоријама:

 

W -46 Теодора Јовић

W -57 Александра Радмиловић

W -62 Нађа Савковић

W -67 Александра Перишић

М -54 Реља Ивковић

М -58 Филип Хајнал

М -74 Стефан Таков

М -80 Иван Карајловић

М -87 Милош Голубовић.

 

Све мечеве са Президент купа у Албанији можете пратити на овој страници Олимпијског комитета Србије.

 

Извор: Олимпијски комитет

 


 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани