A+ A A-

Хуманитарни кабаре за Видру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kabarerererghghБЕОГРАД - Хуманитарни кабаре како би се помогло девојчици Видри Мурић одржаће се сутра у Магацину (Краљевића Марка 4-8) са почетком у 19 часова.

 

Биће ваздушних акробација, жонгле, плеса, биће музике.

 

Видра Луна Мурић је девојчица од 6 и по година са тешком епилепсијом и ретком генетском мутацијом у Цаск 1 гену. Она је благо ментално ометена у развоју (на нивоу детета од 3 године). Епилепсија се појавила када је имала две и по године, са свакодневим трзајима, да би после две године она узела маха и претворила се у свакодневне велике нападе и разне врсте различитих напада. После 4 године лечења напокон је дошло до смирења, тренутно пије 4 лека и има више од месец дана да је без епи напада. Она сад почиње да учи да говори и спаја реченице. Помозите да овој слаткој и веселој, несташној девојчици побољшамо услове животе и омогућимо третмане логопеда, дефектолога, психомоторне реедукације.

 

За све оне који не могу да дођу, а желели би да помогну:

 

Жиро рачун : Ивана Кораксић, Војвођанска банка 355000000530423773

Девизни рачун (нагласити да је донација): Душан Мурић, Банка поштанска штедионица 200-105959630-26, IBAN RS35200000010595963026, SWIFT CODE: SBPORSBG

За све додатне информације можете се јавити на мејл mejl Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 22 јун 2018 19:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани