Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатни спортски програми за ђаке

Оцените овај чланак
(1 Глас)

plivanjeСекретаријат за спорт и омладину организовао je бесплатне спортске програме од 1. до 28. фебруара за ученике основних и средњих школа у Београду, саопштено је из овог секретаријата.

 

Током фебруара сви заинтересовани београдски основци и средњошколци моћи ће да науче да пливају и клизају. Такође, они ће имати прилику да учествују у зимским камповима са разноврсним спортско-рекреативним програмима и креативним радионицама.

 

Циљ бесплатних програма је да се свој деци, без обзира на материјални статус, омогући бављење спортом, пружи могућност да стекну основна знања и вештине потребне за савладавање нових моторичких способности.

 

Са ученицима ће радити лиценцирани тренери са дугогодишњим искуством, који ће их упутити у савладавање спортских игара и пливачког спорта.

 

Сви детаљи о бесплатним спортским програмима, месту, сатници и садржају програма могу се наћи на сајту Града Београда www.beograd.rs.

 

За школе пливања потребно је преузети ваучере у Секретаријату за спорт и омладину у Улици краљице Марије 1 на 11. спрату. Ваучери ће бити дељени сваког радног дана од 14. до 31. јануара, од 9 до 15 часова. За све остале спортске програме потребно је пријавити се организатору пре почетка програма, јер је број места ограничен. Ученици који користе спортске објекте у обавези су да имају неопходну спортску опрему.

 

За школе пливања које ће се организовати на територији општине Лазаревац и у насељу Батајница, ваучери ће се делити на територији општине где се реализују школе пливања.

 

Пливачки клуб „Термоелектрана Колубарара” Велики Црљени делиће ваучере за „Зимску школу пливања 2019” у Савезу спортова Општине Лазаревац, Савету за спорт МЗ „Велики Црљени” и на благајни Спортског центра у Великим Црљенима од 10. до 30. јануара.

 

Бесплатни ваучери за школу пливања коју организује Пливачки клуб „Алигатор” моћи ће да се преузму у основним школама у Батајници и у просторијама овог пливачког клуба у Улици мајора Зорана Радосављевића 315а у Батајници.

 

Школe пливања (обука за непливаче и усавршавање технике пливања) организују спортске организације (клубови и центри) у спортским центрима: Акционарско друштво Културно-спортски центар „Пинки – Земун”, Градски центар за физичку културу, Установа за физичку културу Спортско-рекреативни центар „Ташмајдан”, Спортско-рекреативно образовни центар „Врачар”, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије, Јавно предузеће Спортски центар „Нови Београд”, Спортско удружење „Тонус спорт”, Пливачки клуб „Таурунум”, Пливачки клуб „Алигатор”, Пливачки клуб ,,Термоелектрана Колубара” Велики Црљени, Пливачки клуб „Црвена звезда”, Пливачки клуб „Београдски пливачки клуб”, Пливачки клуб „11. април”, Пливачки клуб „Врачар”, Клуб за водене спортове „Морнар”, Пливачки ватерполо клуб „Земун”, Пливачки ватерполо клуб „Нови Београд”, Ватерполо клуб „Стари град”, Женски ватерполо клуб „Црвена звезда”, Ватерполо клуб за даме ТАШ 2000 и Клуб корективног пливања, ватерпола и рекреације „Врачар”.

 

Рекреативно клизање организују следећи спортски центри: Јавно предузеће Спортски центар „Олимп –Звездара”, ЈП за уређење, коришћење и одржавање „Ада Циганлија”, Установа за физичку културу и Спортско-рекреативни центар „Ташмајдан”.

 

Зимске кампове са разноврсним спортско-рекреативним и креативним програмом организују следећи центри: Градски центар за физичку културу, Спортско-рекреативни центар „Пионирски град”, Јавно предузеће за обављање послова из области спорта и рекреације „Сурчин”, Установа спортски центар „Вождовац”, Јавно предузеће Спортски центар „Олимп – Звездара”, Установа за вршење јавне службе у области физичке културе Спортски центар „Љубомир Ивановић Геџа”, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и Установа „Вождовачки центар Шумице”.

 

Извор: Beograd.rs/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 08 јануар 2019 14:11

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија