Кућа Добрих Вести

Login

Донирајте оброк и прославите деценију хуманитарне акције „Магични доручак“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

viladobririirlaХуманитарна акција под називом „Магични доручак“ коју су покренули компанија МЕТРО и банка Кредит Агрикол Србија, у сарадњи са Банком хране и Секретаријатом за образовање и дечију заштиту Града Београда – успешно се реализује целу деценију.

 

Циљ заједничког пројекта је да се сваке године, током трајања акције, обезбеди значајна донација у храни школама широм Србије, у којима се образују деца са посебним потребама. Уз подршку Junior Chefs Клуба Србије традиционално се организује и припрема великог слављеничког оброка за децу, у школи по избору.

 

Овогодишње донације почеле су 14. марта и трајаће све до 10. априла, када ће сви људи великог срца имати прилику да постану део ове племените акције, захваљујући којој деца са посебним потребама из 35 школа широм Србије добијају додатни и здравији оброк, као један од основних предуслова за срећније детињство.

 

Kуповином пакетића у било ком МЕТРО дистрибутивном центру, помажете малишанима којима је помоћ најпотребнија. Осим куповином пакетића помоћ можете обезбедити и донацијом било ког износа на рачун Банке хране 330-0000004013201-29, у Kредит Агрикол банци.

 

Прошле године, уз помоћ омиљене маскоте – Виле Добриле, донирано је преко пет тона хране и 3.000 пакетића за малишане широм Србије, а поводом обележавања прве деценије постојања ове хуманитарне акције, 16. априла биће организован спортски час са познатим јавним личностима у школи „Вељко Рамадановић“ у Земуну.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 04 април 2019 15:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија