A+ A A-

Миланка шије и поклања памучне маске

Оцените овај чланак
(1 Глас)

milanka39i4i934i3u4i343434343Шапчанка Миланка Петровић на својој "Багат" машини од јуче шије памучне заштите маске. Првих стотину маски је поклонила је овдашњој болници, извесну количину је наменила Заводу за јавно здравље, а чим заврши шивење, маску поклони и свакоме ко јој затражи.

 

„Шијем сама, а деца ми помажу тако што искроје материјал и тако успем за десет минута да завршим једну маску. Материјал је природни памук који сам имала у свом орману и решила сам да га овако искористим јер у апотекама не могу сви да набаве заштитну маску. Ова маска треба сваког дана да се пере и пегла на високој температури да би била стерилна“, каже Миланка која на овај начин учествује у борби против корона вируса.

 

Миланки се за помоћ обратило више Шапчана који су чули да шије маске и свима их је поклонила.

 

 rasasasasasasasasass

 

С обзиром да је скоро потрошила свој материјал и да би "производња" наредних дана могла да буде прекинута, данас је Миланку обрадовала једна суграђанка која ће јој поклонити извесну количину памука за нове маске.

 

Извор: Телеграф

 

 


Последњи пут измењено недеља, 22 март 2020 16:06

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани