A+ A A-

Снага креативности – пети пут

Оцените овај чланак
(2 гласова)

snagakreativnostiБЕОГРАД – На Београдском сајму су ове седмице, по пети пут,  додељене награде "Снага креативности 2013" појединцима, агенцијама и специјализованим предузећима за постигнуте резултате на тржишту маркетиншких услуга Србије у 2012. години.

За најбољи слоган у 2012. години проглашен је текст "Сваки попис даје опис", који је радила агенција "Blumen group” за потребе Републичког завода за статистику.

Награду Повеља победника сваке године најбољим појединцима, агенцијама и специјализованих предузећима из ове области додељује часопис “Taboo”, објављено је на сајту ПР објаве.

500-Snagakreativnosti-1

 

Повеља победника у четири категорије - “Profile” двоструки лауреат

 

Награде "Снага креативности" додељене су у четири категорије: ТВ огласна порука, серија комерцијалних ТВ огласних порука, најбољи слоган, запажена огласна кампања.

У категорији ТВ огласна порука победила је комерцијална ТВ огласна порука "Лото састанак са срећом" рађена за оглашивача "Државна лутрија Србије". Огласну поруку је радила агенција "Draftfcb afirma".

У категорији серије ТВ спотова победили су спотови "Ауто каско осигурање" рађени за потребе компаније "Дунав осигурање". Огласну поруку радила је агенције "Profile". И у  категорији запажене огласне кампање победила је кампања "Ауто каско осигурање" коју је агенција “Profile” радила за потребе компаније "Дунав осигурање".

 

Пројекат часописа "Taboo"

 

"Снага креативности" је нон-профит пројекат часописа "Taboo" и његовог издавача "Свет Маркетинга" који доприноси сталном унапређењу и развоју маркетиншких услуга у Србији. Овај пројекат представља смотру креативног стваралаштва и презентује најбоља маркетиншка решења у претходној години.
Радове запажа и селектује, током 365 дана у години, петочлана селекторска комисија. Не постоје пријаве могућих заинтересованих, манифестација је без котизација и других могућих финанасијских аранжмана. Своје коначне оцене даје жири састављен од тринаесторо чланова- врхунских стручњака, теоретичара и практичара у свету маркетинга.

У име награђених, пригодним говором захвалила се госпођа Наташа Павловић Бујас, директорка агенције за тржишне комуникације "Blumen group".

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 април 2013 12:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани