Кућа Добрих Вести

Login

Зорана Аруновић: "Могло је и боље"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cangvonjelenaizoranaarunovicЧАНГВОН - Зорана Аруновић је освојила трећу медаљу на светским куповима у каријер у Чангвону. Сада има злато (Минхен 2012) и два сребра (Минхен 2011. и Чангвон 2013) и све је освојила ваздушним пиштољем:


- Резултат основаног дела од 387 кругова, иако на први поглед одличан, могао је да буде и мало бољи – рекла је Зорана Аруновић олимпијка Црвене звезде.- Силовито сам кренула са 98 и 99 кругова у прве две серије, али је трећа серија од 92 круга покварила добар старт. Четвртом серијом од 99 кругова сам поправила резултат али се види да је било још простора, чак и за 390 кругова!
У финалу је, признаје, можда испустила шансу за злато:
- Било је успона и падова, одлучио је бољи финиш  Кинескиње, али сам на крају презадовољна овом медаљом. Она је посебан подстрек за наставак сезоне. Никада нисам на првим светским куповима имала овако високе резултате. Циљ је ове године да на обе ранг листе ИССФ, МК и ваздушним пиштољем,  будем међу прве три.
Тренер репрезентације и Зоране Аруновић, Јелена Аруновић је рекла:
- Сјајан дан за наше стрељаштво! Зорана се борила, веома сам задовољна и резултатом меча али и финалом, уз мало среће могла је и до злата. Честитам Андри и Ивани на медаљама, а Јасни на пласману у финале.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 07 април 2013 15:20
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија