Кућа Добрих Вести

Login

Делегација БСБ у Секретаријату за спорт и омладину Београда

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1bsbnebojsapopovsamladimbiciklistimaБЕОГРАД - На позив Славка Гака  секретара за спорт и омладину Београда и помоћника секретара Вука Блечића, делегација Бициклистичког савеза Београда посетила је Секретаријат за спорт и омладину Београда.
 У делегацији су били председник БС Београда Небојша Попов и генерални секретар Ранко Марић.


- Секретаријат за спорт и омладину је наша друга кућа и секеретар Славко Гак и сам врхунски спортиста одлично осећа проблеме и шта мучи спортске организације, али има и много разумавања и жеље да помогне.  У врло конструктивном разговору обавестили смо Славка Гака о неколико веома важних акција које нас очекују у овој години, која је по свему изузетна јер ћемо прославити 130 година бициклизма у нашем граду, пошто је Прво српско велисопедско друштво основано 1884. у Београду на инцијативу др Ђорђа Нешића.
Прослава овог изузетног јубилеја у оквирима целокупног српског спорта планирана је  24. маја  и Секретаријат за спорт и омладину ће помоћи њено одржавање. БС Београда ће 6. јуна организовати и традиционалну међуанародну трку јуниора која је стекла изузетан углед у региону и која је део програма БСС који подржава Секретаријат за спорт и омладину Београда.
- Разговарали смо и о могућностима да Београд у догледно време добије полигон за  бе – ем – икс, олимпијску дисциплину која постаје све популарнија - додао је Попов.- БС Београда има веома развијен систем рада са младима и замолили смо за помоћ у организацији трка на Ушћу које је идеално за такмичења најмлађих без који нема ни будућности бициклизма. Градски секретаријат за спорт и омладину је је спреман да подржи све интересантне пројекте за град и сигуран сам да ћемо имати шта да им понудимо.

извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија