Кућа Добрих Вести

Login

Клубови оценили "петицом" рад БС Београда

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1bsbpopovsanajboljimado13godinaБЕОГРАД - Рад Бициклистичког савеза Београда (БСБ) у 2013. делегати 11 клубова и организација оценили су честом „петицом“ на годишњој Скупштини БСБ одржаној у хотелу „Дом“ у Београду.


- Програм смо прошле године испунили, али БСБ не би могао сам, много су помогли и сами клубови који су се укључили у организацију бројних такмичења – рекао је Небојша Попов председник БС Београда.- Уз нас је у свакој акцији био и Секретаријат за спорт и омладину Београда који изузетно подржава програме БС Београда везане за рад а најмлађима и школарцима.
Програм рада за 2014. усвојен је уз веома конструктивну расправу и предлоге. Истакнуто је да ће у овој години бити више акција а приоритети су међународна трка „Београдски трофеј Милан Панић“ и „Куп Београда“ за возаче изпод 13 година.  Рад са најмлађима ће и даље остати главни задатак БС Београда и клубова. Крајем маја обележиће се и 130 година бициклизма у Београду и Србији.
Годишња Скупштина БСБ имала је и свечани карактер. Додељена су признања најбољим бициклистима и бицклисткињама испод 13 година у укупном пласману за 2013.  Код дечака, трофеје БС Београда добили су Теодор Бајевић Станковић (Авалски соко), Стеван Јованов (Чукарички) и Видак Блажић (Црвена звезда) а код девојчица Вања Милић (Чукарички), Марија Павловић (Полицајац) и Невена Михајловић (Чукарички).
Екипно, најуспенији су били полетарци Црвене звезде испред Чукаричког и Авалског сокола.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 02 фебруар 2014 12:07
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија