Кућа Добрих Вести

Login

Павловић бира за Истру 1. и 2. марта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1stevicuzutomiradomirpavlovicБЕОГРАД - Радомир Павловић, професор, селектор бициклистичке репрезентације за друм, обавестио је клубове да ће се изборне трке за репрезентацију одржати 1. и 2. марта у Београду.


- На овим тркама одредиће се екипе за две јаке манифестације “Трофеј Пореча” 9. марта и етапну “Истарско пролеће” од 13. до 16. марта – објаснио је Радомир Паваловић.- Обе су, што се тиче пријава “пуне”, јер ће стартовати максималних 200 учесника. Од изборних трка ослобођени су Иван Стевић из ОБК Београда који у профи мајици вози за румунски Тушнад и Милош Борисављевић из ЦЦН Металца  јер су својим високом резултатима на УЦИ тркама прошле године изборили место у репрезентацији. Стевић је тражио да буде резерва за ове трке јер спроводи и посебан програм.
Петорица најуспешнијих на изборним тркама стратоваће у Истри. Бициклисти који је не заврше прву трку “Трофеј Пореча” биће враћени после трке и замењени следеће рангираним. Изборне трке су отворне за све бициклисте. БСС ће сносити трошкове исхране и смештаје за све категорисане бициклисте осим бициклиста из београдских клубова. Почетак хотелских услуга је вечера 1. марта, а завршетак ручком 2. марта.
- Ово окупљање искристићемо и за викенд тест приреме за кандидате за јуниорске репрезентације – објаснио је Павловић.- Идеја је и да их упознамо са планом и програмом за ову сезону. Позвао сам Милана Драгојевића и Дариа Нимчевића из суботичког Спартака, Душана Рајовића  и Андрију Чукића из ЦЦН Металца, Душана Калабу и Андреја Галовића из Партизана, Николу Росића из аранђеловачке Шумадије и Милана Богдановића из Нишког Железничара МБН.
У стручном штабу на изборном тркам биће Радиша Чубрић (ЦЦН Металац), Предраг Прокић (Борац), Миодраг Вулета (Шумадија Биро план Аранђеловац) и Дејан Перчић (Спартак).
Програм трка је – 1. март: 11 до 12 часова окупљање на платоу код стадиона Партизана у хумској.
13,00:  Авала, брдски хронометар 4,5 км.
15,00: Остружница појединачни хронометар, 4 до 9 км.
16,00: Ада - Обреновачки друм, 60 км појединачни хронометар.
2. март: 9 - 9,30 окупљање и полазак испред стадиона Партизана.
10,00: Крњача старт друмске трке (Крњача, Панчево, Ковин, Смедерево, Брестовик, Гроцка, Лештане, Бубањ поток, Бели поток, Чарапићев брест, Авала, Бубањ поток, Бели поток, Чарапићев брест, Авала) укупно око 160 км.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 18 фебруар 2014 19:05
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија