Кућа Добрих Вести

Login

Галовић првак Београда у цикло кросу

Оцените овај чланак
(2 гласова)


1andrejgalovicБЕОГРАД - Андреј Галовић, бициклиста Партизана освојио је титулу јуниорског првака Београда у цикло кросу на стази у Трим парку на Ади Циганлији у Београду.


Превенство је организовао Бициклистички савез Београда под покровитељством Секретеријата за спорт и омладину Београда и уз помоћ ЈКП Ада Циганлија и фирме Бајк сервис. Главни судија био је Марко Живановић, који је уручивао трофеје са Ранком Марићем секретаром БС Београда.
- Захваљујемо се Секретаријату за спорт и омладину Београда на подршци нашем програму развоја бициклизма међу најмлађима – рекао је Небојша Попов председник БС Београда.- Изнеднадио нас је одзив, на пример имали смо на старту 21 полетарца и укупно преко 60 учесника што само показује да млади воле овај спорт.
Пласмани – цикло крос Првенство Београда – јуниори: 1. Андреј Галовић, 2. Александар Роман, 3. Милош Бајић (сви Партизан) итд.
Јуниорке: 1. Тамара Симић (Прогресив).
Кадети: 1. Душан Веселиновић (Партизан), 2. Душан Петрески (Прогресив), 3. Андрија Јоксимовић (Партизан).
Млађи кадети: 1. Стеван Јованов (Чукарички), 2. Ненад Тотић (Црвена звезда), 3. Матеј Русмир (Валекс).
Полетарци – дечаци: 1. Теодор Станковић Бајевић (Авалски соко), 2. Видак Блажић (Ц. звезда), 3. Лука Ивановић (Ц. звезда).
Девојчице: 1. Вања Милић (Чукарички), 2. Милица Савић (Полицајац), 3. Невена Михаиловић (Чукарички).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 29 март 2014 15:07
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија