A+ A A-

Златић најпрецизнији у Ужицу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1uxicezlaticУЖИЦЕ - Андрија Златић, стрелац „Алексе Дејовића“ победио је са 550 кругова МК пиштољем на стрелишту Севојно у Ужицу на Првенству Централне Србије, квалификационом за Шампионат Србије.
Иван Печеничић је са 522 круга био други, а Никола Божић (обојица „Алекса Дејовић“) са 518 кругова – трећи.


 У јуниорској конкуренцији најпрецизнији је био Витомир Туцовић („Алекса Дејовић“) са 483 круга, а код јуниорки МК пиштољем 30 плус 30 метака Јована Драгачевац („Алекса Дејовић“) са  515 кругова.
Добри организатори били су стрељачки радници дружине „Алекса Дејовић“ из Ужица. Првенство Србије оджаће се од 24. до 27. јула у Новом Саду.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани