Кућа Добрих Вести

Login

Четврта шампионска титула Јовице Бубала

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1jovicabubaloБЕОГРАД - Јовица Бубало, стрелац Панчева освојио је четврту узастопну титулу на Шампионату Србије у гађању пиштољем средишњег паљења.


 На стрелишту Царева Ћуприја, Бубало, који је четврту годину за редом на постољу јер је 2010. био трећи, у конкуренцији 17 стрелаца погодио је 342 круга. Друго место припало је Давору Петровићу из Барајева са 337 кругова, док је треће место заузео Срђан Миловић (Универзал М, Вршац) са 323 круга. Четврти и пети били су Милан Јагњић („Радивој Ћирпанов“, Нови сад) са 300 кругова и Дамјан Арсић (Ливница) са 298 кругова.
 Екипно, славило је Панчево са 892 круга испред Барајева са 868 и Универзала М из Врбаса са 840 кругова. У конкуренцији пет екипа, четврти је „Радивој Ћирпанов“ из Новог Сада са 815, а пета је Ливница (Топола) са 590 кругова.
Организатор шампионата је био клуб Земун Центар а технички делегат био је Марио Блажак.


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија