Кућа Добрих Вести

Login

Дијабетес Опен 2017

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dijabetessssopenenenenБЕОГРАД - Пред нама је још један у низу, сада већ традиционалних спортских дешавања Плавог круга, тениски турнир – Дијабетес Опен 2017”.

 

Ову хуманитарну спортску манифестацију организује Удружење за борбу против дијабетесе града Београда „Плави круг“ .

 

Плави круг организује ову врсту спортске манифестације шести пут за редом у сарадњи са ТК Викториа и уз подршку ГО Савски венац.

 

Турнир ће се одржати 30.09. и 01.10 2017. са почетком од 10 часова оба дана, у спортском селу Савски венац (Делиградска бб).

 

Циљ турнира је поред добре забаве и промовисања физичке активности као једног од начина превенције дијабетеса тип 2 и добре самоконтроле особа са дијабетесом, и прикупљање средстава за наставак рада Удружења Плави Круг.

 

 

И након пет година од отварања просторија на Новом Београду, и даље су нам неопходна финансијска средства за плаћање редовних месечних трошкова (кирије, рачуна за струју, телефона, интернета…), те ће сав прикупљен новац бити намењен у ове сврхе.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 24 септембар 2017 00:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија