Кућа Добрих Вести

Login

Звезда убедљивија од Партизана

Оцените овај чланак
(0 гласова)

БЕОГРАД - У другом колу мушког одбојкашког првенсрва Србије вечерас је у Београду, у градском дербију, Црвена звезда савладала Партизан са 3:1 (25:17, 25:20, 20:25, 25:18).

У дворани "Шумице" пред око 400 гледалаца, судили су: Давидовић и Рогић из Београда.

Партизан: Минић 25, Поповић, Пантић, Брђовић 1, Палибрк 5, Стељић 10, М. Николић 15, Лопар 3, П. Николић 15, Рајковић, Јокановић, Јевтић.

Црвена звезда: Околић 11, Перић, Стоиловић 3, Гмитровић, Копривица 4, Милутиновић, Јаковљевић 15, Митић 7, Петковић 17, Ћелић 8, Буцуљевић, Вујић.

Црвена звезда је лако савладала Партизан, који је био домаћин сусрета. Црно-бели су само у другом сету "показали" да равноправно могу да играју са искуснијим ривалом. То, међутим, није било довољно. Млада и неискуснија екипа Партизана није имала решење за одличан "блок" Звезде, која је и у пољу играла веома добро.

У Партизану су добро играли Милић, Стељић и Марко Перић, док су игру Звезде обележили Јаковљевић, Петковић и дизач Митић, који је у блоку освојио шест поена.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 октобар 2012 09:57
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија