Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за пријаву ауторских радова на „Green Fest“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

grinfesttttБЕОГРАД - Конкурси за пријављивање ауторских радова за четврти по реду Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ су отворени још месец дана и трају до 11. октобра 2013. године.

 Фестивал се ове године одржава под слоганом "Четири боје зелено", од 13. до 15. новембар 2013. године у Дому омладине Београд.
Списак изабраних филмова биће објављен 4. новембра на званичној интернет презентацији фестивала www.greenfest.rs, где се могу наћи све потребне информације за пријављивање на конкурс, саопштено је из Центра за унапређење животне средине који организује фестивал у сарадњи са Домом омладине Београд и уз подршку Секретаријата за заштиту животне средине града Београда и компаније “ВИП мобајл” (Vip Mobile).
Конкурс за аматерски филм је отворен за све учеснике, без ограничења у узрасту, а биће уважене све пријаве ако је техника снимања у потпуности аматерска, и могу се пријавити: снимци направљени мобилним телефоном, фото-апаратом и аматерском видео камером.
У оквиру ове категорије биће награђени најбољи учесници у три старосне категорије: до 18, од 18 до 27 и преко 27 година. Специјалну награду Града Београда ће доделити представник Секретаријата за заштиту животне средине. Награде за победнике у оквиру аматерског програма такмичења је обезбедио “Вип мобајл”.

Највећа зелена манифестација у региону

Програм кратког филма је намењен свим професионалцима из области кинематографије који се баве темама природе, животне средине и екологије. У оквиру ове категорије, на „Green Screen Fest“ - ће се доделити прва награда за најбољи кратки филм и друга награда за најбољи кратки филм. Награде за победнике у оквиру ове категорије је обезбедила компанија Леново.
Међународни фестивал зелене културе „Green Fest“ је највећа "зелена" манифестација у региону која се одржава сваке године.
Током ранијих година, на фестивалу је приказано више од 250 филмова из 35 земаља, одржано преко 60 радионица за ученике основних и средњих школа и студенте, представљено преко 30 излагача и уметника.

                                                                                                           Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 15 септембар 2013 21:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија