Кућа Добрих Вести

Login

Отворен конкурс „Пронађи инспирацију за екомотивацију“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

macamotivacijaaaaaБЕОГРАД -Међународни фестивал зелене културе „Грин Фест“ и компанија ВИП мобајл расписали су конкурс за најбољи филм снимљен мобилним телефоном на тему „Пронађи инспирацију за екомотивацију“.

Пристигли снимци биће приказани у оквиру програма "Екомотивација" у Дому омладине од 13. до 15. новембра, а аутор најоригиналнијег филма биће награђен телефоном Samsung Galaxy Beam I8530 смарт телефоном са интегрисаним  пројектором.

Организатори фестивала другу годину заредом награђују ауторе најбољих еколошких видео записа забележених мобилним телефоном.

Учесницима се тако пружа прилика да прикажу на који начин се екомотивишу, ус своје умеће и таленат за прављење филмова.

Сви заинтересовани могу да пошаљу своје видео записе снимљене мобилним телефоном у трајању од највише три минута до 8. новембра.

Додатне информације и правилник за учешће на конкурсу доступни су на званичној интернет страници фестивала, www.greenfest.rs, као и на порталу компаније  ВИП мобајл, www.vipekomotivacija.rs. На истим веб адресама ће 12. новембра бити објављени радови који улазе у ужи избор и који ће се приказати на фестивалу, док ће победник бити проглашен 15. новембра на свечаној додели награда у Дому омладине.

Међународни фестивал зелене културе „Грин Фест“ се организује четврти пут заредом, а овогодишњи слоган „Четири боје зелено“ оправдава титулу највеће „зелене“ манифестације у региону.

Током претходних година, на фестивалу је представљено преко 30 излагача и уметника, приказано је више од 250 филмова из 35 земаља и одржано преко 60 радионица за ђаке и студенте. 

                                                                                        Извор: Кућа добрих вести/портал "Green Festа"

 


Последњи пут измењено недеља, 06 октобар 2013 20:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија