A+ A A-

Јубиларни десети Супернатурал Фестивал одржаће се у Кошутњаку

Оцените овај чланак
(1 Глас)

snpiknikБЕОГРАД - Супернатурал Фестивал ове године слави десет година постојања и биће одржан 23. априла на простору Хајдучке чесме у Кошутњаку, са почетком у 12 часова.

 

Посетиоци ће бити у прилици да уживају у чистом ваздуху, сунцу, зеленилу и музици на „Супернатурал пикнику“ који спаја екологију са забавом.


Улаз на фестивал је бесплатан.

 

hajduk

 

Јединствени фестивал у природи, Супернатурал, већ десет година окупља људе свих узраста, а бави се еколошким темама и уопште здравим начином живота. У фокусу „Супернатурал пикника“ ове године су органска пијаца и музички програм који ће трајати од поднева до 22 часова.


Жеља организатора је била да се јубиларно десето издање одржи у Кошутњаку, где је први Супернатурал фестивал одржан 2007. године, са идејом да се посетиоци упознају са међународним даном Планете Земље и еколошким вредностима. Наредна три издања Супернатурал фестивала одржана су на простору Хајдучке чесме. Године 2011. Супернатурал се сели у Ботаничку башту Јевремовац, а током 2012 – 2015. године Супернатурал је окупљао више хиљада посетилаца у Супернатурал парку на Ади Хуји.


И ове године, посетиоци имају прилику да се друже, уживајују у дневном светлу и природи.

 

Суботу 23. април резервишите за велики Супернатурал пикник!

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 13 март 2016 21:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани