A+ A A-
Анђелка Цвијић

Анђелка Цвијић

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent consequat diam lorem, vitae fermentum nibh. Quisque sed tellus vitae nulla vulputate tincidunt. Maecenas placerat volutpat neque, in blandit neque ullamcorper eu. Maecenas ac justo turpis, eu aliquet metus. Aenean ipsum augue, placerat accumsan venenatis condimentum, congue at est.

Веб сајт::

12. октобра 1898.

недеља, 07 октобар 2012 03:22 Објављено у Спортска Сећања

У Новом Месту је рођен Леополд-Леон Штукељ, први олимпијски победник са простора бивше Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца. Штукељ, 26.годишњи правник из Новог Места, са службом у Марибору, освојио је на 8. Олимпијским играма у Паризу 1924. године две медаље.

Сјајни Штукељ је био пет пута првак света, 2 пута други и 4 пута трећи. На светским првенствима Штукељ је учествовао 1922, 1926, 1930. и 1932. године.

Радост планинарења, препоруке и савети

понедељак, 27 фебруар 2012 18:09 Објављено у Природа

БЕОГРАД – Зимски дани, уобичајено, донесу и проблеме са вишком килограма, а једна од могућности да их смањимо  је и физичка активност коју нам нуди планинарење, уз услуге бројних планинарских друштава у земљи и иностранству, предлаже “Кућа добрих вести”.

Јер, чим гране сунце, макар још трајала зима, човеку је топлије око срца и већ је заборавио дубоке снегове и хладноћу. Иако је пред нама “баба Марта”, која нам може донети и непријатних изненађења, није на одмет да се већ сада припремамо за пролеће које је, ето, ту на прагу. Пролеће значи и да треба некуд кренути и бар на кратко оставити бетонске зидове и сивило градова.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани