Кућа Добрих Вести

Login

Постани покретач сопственог бизниса

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pokretacbiznisaЖелиш да покренеш сопствени бизнис? Треба ти добра идеја? Ниси упознат са тим какве бизнис моделе би могао да користиш како би остваривао профит, а уз то и помогао својој заједници?

 

Радионица „Постани покретач доброг бизниса“ ће ти помоћи да се упознаш са концептом друштвеног предузетништва – предузетништва које мења свет на боље. Кроз примере креативних и успешних друштвених предузећа причаћемо о бизнис моделима који могу послужити твојој бизнис идеји да постане стварност.

 

Rадионица се одржава 3. октобра од 10 до 11,30 часова у Marsh Open Space.

 

Радионицу воде:

 

Ема Степановић, координаторка програма Social Impact Award, са искуством од преко 30 радионица на ову тему

Анђела Коцић, инжењерка и предузетница, победница такмичења Social Impact Award 2017 за најбољу идеју.

 

Разливалиште је организација настала 2014. године са идејом да младе људе упозна са друштвеним предузетништвом и створи охрабрујуће окружење за развој предузетништва младих.

 

Један од програма ове организације је и Social Impact Award, едукативни програм и такмичење идеја за младе којим желе да развију и имплементирају иновативна решења за највеће светске проблеме.

 

Њихова мисија је да промовишу дух друштвеног предузетништва међу студентима и представе им могућност да им то буде каријера.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 19 септембар 2018 14:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија