Кућа Добрих Вести

Login

Webiz едукација у Суботици од 16. до 18. новембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

webizsedНа сајту Webiz сада се већ налази комплетан програм едукације у Суботици, са свим информацијама о предавањима, сатници и предавачима.

 

Едукација је намењена онима који своје каријере граде у области дигиталног маркетинга, адвертајзинга, комуникација или креативној индустрији, а одржава се за две недеље, тачније од 16. до 18. новембра.

 

Организатори програм описују као "superpower којом ћете осигурати да успешно жонглирате креативност и машине".

 

Током предавања предавачи ће одговорити на горућа питања индустрије. Како изгледа индустрија комуникације данас - као рај, или као пакао, како су нам технологије промениле језик, шта да радимо ако сутра нестане Фацебоок, у чему је вредност интегрисаних комуникација, да ли је боље ослањати се на инхоусе тим или ангажовати агенције, када позвати инфлуенсере, каква је то тајна веза између Инстаграма и Е-комерца и да ли то ЛинкедИн оглашавање улази на мала врата...

 

Webiz едукацију у Суботицу сваке године посети преко 150 пословних људи из целе Србије. Поред могућности да наши посетиоци науче све што их занима о дигиталном маркетингу, Wебиз вам омогућава да се повежете са људима из своје бранше. Шанса да са неким ко се бави истим послом као и ви, попричате о проблемима и стварима које вас муче и притом дођете до одговора како нешто да унапредите или пак договорите неку пословну сарадњу, је од великог значаја за људе у бизнису! – каже Владимир Ковач, директор Webiza.

 

У три дана, колико Wебиз траје, организатори су припремили предавања, панеле, интервјуе и дискусије на све оне теме које ће вас осигурати да потковани знањем, свежим информацијама и трендовима закорачите у пословну 2019. годину.

 

„У Суботицу нам стиже 25 професионалаца из маркетинга и сродних области међу којима су Анђелко Трпковић (CEO za Publicis One Adriatic), ), Лазар Џамић (некадашњи шеф тима за бренд стратегију у Гугловом креативном think-thank-u ZOO), Justin Kirby (бизнис консултант из Велике Британије), Др Рајна Драгићевић (чувена професорка Београдског универзитета), Ана Јанковић (Ana 2 Cats), Иван Билди (директор у Likes and Cookies), Никола Механџић (Директор пословног развојај за тржишта Западног Балкана у Мастеркарду), Игор Чернишевски (Digital Group Account Manager у Direct Media Srbija), Борис Миљковић (креативни директор РТС-a), Владимир Зарић (Head of Digital u Publicis One) и други, каже Ковач.

 

Котизације за Webiz едукацију износе 20.000 динара, а о повољностима групних пријава можете се информисати на сајту Webiza.

 

Извор: Е капија/Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија