Кућа Добрих Вести

Login

Сајам етно хране и пића од 21. до 24. новембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

etnohrana4444444На Београдском сајму ће се и ове јесени, по тринаести пут заредом, од 21. до 24. новембра одржати највећа и најстарија смотра произвођача традиционалних прехрамбених производа – Сајам етно хране и пића.

 

На манифестацији ће учествовати произвођачи традиционалних прехрамбених производа, најчешће рађених руком на традиционални начин и од органски гајених сировина, произведених у ограниченој количини ради представљања тржишту.

 

На Сајму етно хране и пића могу се пронаћи нови производи, као и они који су настали на темељима традиције, као потреба захтевног тржишта или креативност произвођача деликатесних намирница.

 

Покровитељи 13. Сајма етно хране и пића су Министартво пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Град Београд, а помоћ у организацији манифестације пружиће Привредна комора Србије и Задружни савез Србије.

 

На предстојећем сајму биће организовано оцењивање производа, а систем награђивања најуспешнијих учесника допринеће афирмацији и унапређењу квалитета производа, као и квалитативном и естетском напретку у начину паковања и промоције, са циљем повећања броја робних марки међу традиционалним производима.

 

Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено петак, 16 новембар 2018 12:52

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија