Кућа Добрих Вести

Login

Конференција "Извештај се рачуна - корпоративни финансијски извештаји"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

finaisijeУ оквиру Пројекта техничке помоћи Републици Србији у реформи корпоративног финансијског извештавања, Министарство финансија Републике Србије и Светска банка, уз подршку Привредне коморе Србије и у сарадњи са консултантима на пројекту, ревизорско-консултантском кућом BDO и комуникационим консултантом FCB Afirma, организују стручну конференцију о значају и квалитету корпоративних финансијских извештаја у Србији "Извештај се рачуна".

 

Догађај се одржава сутра, 27. марта са почетком у 10 часова, у ПКС, Ресавска 15.

 

Подизање нивоа јавног разумевања и јачање знања стручне и опште јавности о значају и употреби финансијског извештавања и ревизије, један је од фокуса министарства у 2019. години. С тим циљем, а у склопу реализације ове фазе пројекта, предвиђена је и организација стручне конференције. На конференцији ће бити представљен садржај, предности и обавезе у вези са значајем квалитетног и транспарентног корпоративног финансијског извештавања у Републици Србији и предстојећим активностима на спровођењу одређених реформи у овој области.

 

Специјални гости конференције биће представници Светске банке који ће нагласити развојне циљеве пројекта који ће допринети унапређењу инвестиционог окружења у Србији и активности у оквиру пројекта које су већ реализоване.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 26 март 2019 10:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија