Кућа Добрих Вести

Login

Нови конкурс EastHub-a за стартап компаније

Оцените овај чланак
(1 Глас)

2rounddddПредставници првог српског ИТ акцелератора EastHub позвали су заинтересоване стартап компаније да се пријаве за другу по реду селекцију за учешће у пројекту „EASTHUB“, који предвиђа нови менторинг програм у Мајамију, у јуну 2019. године.

 

Рок за пријаву је 5. април 2019. године.

 

Нови „pitch event“ биће организован 8. априла у Привредној комори Србије, а обавезна је претходна регистрација на линку: www.easthub.co,са критеријумом попуњавања упитника.

 

Рок за пријаву је 5. април 2019. године. Након овог рока, обавиће се селекција, а одабране компаније биће контактиране ради учешћа и имаће прилику да кроз презентацију представе свој производ или идеју.

 

Крајем прошле године, Привредна комора Србије и компанија EastHub из САД покренуле су заједнички пројекат првог бизнис акцелератора у САД са циљем подршке српским ИТ сартап компанијама да се успешно представе и нађу партнере на том тржишту.

 

За само неколико месеци је постигао велики невероватан успех, како у Србији где се за програм пријавило више од 200 технолошких компанија, тако и у Мајамију где је презентацији одабраних присуствовао велики број тамошњих инвеститора и бизнисмена.

 

У оквиру Програма пословног акцелератора, од 4. до 17. фебруара ове године, у Мајамију, у Сједињеним Америчким Државама, боравили су представници четири одабрана стартапа из Србије.

 

Одабране стартуп компаније већ су ступиле у преговоре за даљи развој на САД тржишту.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 28 март 2019 14:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија