Кућа Добрих Вести

Login

Презентација програма ЕБРД-а „Trade Ready“ за подршку извозницима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

europenaankaaaaaaaУ циљу унапређења спољно-трговинског пословања малих и средњих предузећа у среду, 22. маја са почетком у 11 часова у Привредној регионалној комори Краљево (Омладинска 2) биће одржана презентација програма Европске банке за обнову и развој под називом „Trade Ready“.

 

ЕБРД иницијатива „Trade Ready“ коју су финансијски подржале Европска унија и Луксембург, намењена je компанијама које већ реализују увозно-извозне пословне, али и онима који тек намеравају да пласирају своје производе на међународно тржиште. Кроз пословно саветовање, извозно оријентисаним компанијама ће бити пружена подршка у циљу подизања њихове конкурентности на ино тржишту и повећања обима спољнотрговинске размене.

 

Поред светодавних услуга овај програм обухвата и посебне финансијске инструменте за финансирање путем кредитних линија посебно прилагођених малим и средњим предузећима, као и финансијске иструменте за повећање нивоа сигурности и финансијске ефикасности ангажованих средстава, у трговини са иностранством.

 

Позив са агендом ОВДЕ.

 

Заинтересовани за присуство презентацији учешће потврђују најкасније до 20. маја на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено субота, 18 мај 2019 21:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија