Кућа Добрих Вести

Login

Годишња награда Привредне коморе Београда "Београдски победник"

Оцените овај чланак
(4 гласова)

beogradpobendikkkkkkПривредна комора Београда традиционално додељује награду "Београдски победник" најбољим компанијама и појединцима за натпросечне резултате у привређивању, развоју и доприносу успешности београдске и српске привреде у претходној години.

 

Додела награда одржаће се 16. децембра са почетком у 19 часова у Скупштини Града (Драгослава Јовановића 2).

 

Награда "Београдски победник" се додељује од 1985. године и до данас је, као доказ успешног пословања, понело преко 200 привредних друштава и 85 предузетника, појединаца и институција.

 

Ове године ће награду "Београдски победник" за остварене посебне резултате у пословању добити пет привредних друштава. На свечаности ће бити додељене и годишње награде "Пословна лидерка године", "Пословни лидер године", "За посебне заслуге за развој и унапређење привреде Београда", као и "Повеља" поводом јубиларних годишњица или значајних пословних подухвата. На свечаности ће бити уручено и 13 јубиларних награда Привредне коморе Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено петак, 13 децембар 2019 20:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија