Кућа Добрих Вести

Login

ПКС поново активирала Ковид – 19 инфо сервис за привреду

Оцените овај чланак
(0 гласова)

kovidslikadfdfdfdfПривредна комора Србије (ПКС), поводом актуелне ситуације изазване ширењем корона вируса, поново је активирала специјализовани инфо сервис путем којег привредници могу да се информишу о свим кључним питањима везаним за пословање у земљи и иностранству, најновијим дешавањима, званичним мерама и препорукама.

 

Стручне службе ПКС у сталном су контакту са свим надлежним институцијама и организацијама, као и пословним асоцијацијама у иностранству, и благовремено ће информисати привреднике у вези са пословањем како на државном, тако и на регионалном и глобалном нивоу.

 

Комора ће на порталу објављивати најважније вести, саопштења, одлуке надлежних органа и све друге информације важне за пословну заједницу како би привредници добили обавештења и препоруке како да заштите посао и прилагоде се условима пословања.

Привредници се ПКС могу обратити мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

За додатне информације и пријаве доступан је и телефон 0800 808 809.

 

Извор: ПКС



Последњи пут измењено четвртак, 09 јул 2020 17:03

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија