Кућа Добрих Вести

Login

Онлајн регионална конференција БИЗИТ 4. и 5. новембра у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BIZITDIGITALLLLLLОнлајн регионална конференција БИЗИТ „Нова дигитална реалност“, одржава се 4. и 5. новембра 2020. у Клубу посланика са почетком у 9 сати.

 

PC Press организује БИЗИТ – пословну и ИТ конференцију седму годину заредом.

 

С обзиром на тренутну ситуацију, медији ће овогодишњи БИЗИТ моћи да прате само онлајн преко live stream.

 

Акредитација омогућава учествовање у live chat где ће моћи да се постављају питања свим предавачима и панелистима, а модератор чета ће бити глумица Ања Мит. Сви који се јаве за акредитацију добиће параметре за пријаву и упутство за приступ.

 

Ове године на БИЗИТ-у одржаће се централни панел у ком ће се говорити о учењу на даљину, раду од куће, како се мери ефикасност и продуктивност при раду са удаљене локације као и о разним сервисима који олакшавају рад на даљину.

 

Агенду БИЗИТ конференције погледајте ОВДЕ.

 

 

Учесници овог панела међу којима ће бити представници великих компанија који су се успешно трансформисали и они који имају решења за remote рад и то Проф. др Мило Томашевић Декан, ЕТФ Београд, Зоран Лабровић Head of Testing, Ендава; Владимир Марковић Digital Transformation Manager, Comtrade Sistem Integration, Катарина Марковић HR директор, Roaming grupa, Никола Роквић Музичар, CEO & co-founder, YouBox и модератор Јасмина Николић CEO Agile Humans.

 

Захтеве за ваше акредитације за онлајн праћење пошаљите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

У захтеву наведите тачну мејл адресу са којом желите да се логујете и благовремено ће вам бити прослеђени параметри за логовање. Акредитација за онлајн праћење је обавезна, у супротном није могуће учесетвовање.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 29 октобар 2020 12:18

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија