Кућа Добрих Вести

Login

Вебиз онлајн виртуелна конференција 8. и 9. априла

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vebizmigaedfdfdfdfОве године одржаће се више догађаја, који ће се фокусирати на главне области пословања 21. века, почевши од виртуелне конференције путем ливе видео стреам-а 8. и 9. априла.

 

Централна тема априлске конференције – „Innovation & Women empowerment“, окупиће најважније представнике ових области.

 

Програм можете погледати ОВДЕ.

 

Циљ конференције је демократизација иновација, односно представљање различитих начина како може да се иновира – у компанијама било које величине, у оквиру било ког одељења, функције или занимања.

 

Са друге стране, тема родне равноправности је актуелнија више него икад.

 

„Желимо да подржимо професионални развој жена у свакој сфери пословања и створимо свет у којем сви имају једнаке шансе за успех“, наводе организатори.

 

Очекује нас два дана динамичног програма, 14 панела и више од 40 учесника – представника водећих компанија, стартапа и нењ аге занимања.

 

На конференцији ће учествовати представници великих компанија, попут Microsoft, Centili, TeleGroup, SAGA, PwC Serbia, ali i osnivači uspešnih startapa: 60seconds, Bitebell, PygmyTITAN.

 

Међу домаћим говорницима који ће учествовати на Вебиз конференцији су и Борислав Миљановић, Founder & CEO Represent System-a, Небојша Ђурђевић, генерални директор Иницијатива “Дигитална Србија”, Зоран Васиљев, Group CEO Centili, Бранислава Антовић Founder & Editor-in-Chief, Brana’s Divine World, Биљана Ждрале, CEO стартапа Boostowski и многи други.

 

Поред врхунских стручњака са домаће сцене, Вебиз конференцији ће се придружити и светска имена, као што су Stefan Kauster, Partner & Head of Ecosystem Consulting глобалне истраживачке организације Startup Genome, затим Jan Kobler, Managing Partner velikog investicionog fonda South Central Ventures, Richard Andemark, Founder & CEO школе примењене информационе технологије Салт.

 

Сама стриминг платформа за праћење конференције је интерактивна, тако да ће публика моћи да се укључи и постави питања говорницима, баш као и на конференцијама уживо.

 

Након њеног завршетка, учесници ће добити приступ снимку целокупне конференције, како би могли да погледају омиљена предавања и панеле још једном и извуку главне поруке.

 

Карте за конференцију могу се купити онлајн на вебсајт-у Вебиз конференције.

 

Вебиз конференција је 2020. године одржана је уживо са говорницима из студија, пруживши домаћој публици потпуно ново искуство онлине формата.

 

Како је то изгледало можете погледати на званичном афтермовие видеу Вебиз конференције 2020.

 

Извор: Кућа добрих вести/Webiz

 



Последњи пут измењено понедељак, 05 април 2021 23:24

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија