Кућа Добрих Вести

Login

Пословни форум Србија – Мађарска и Б2Б пословни сусрети

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SRBIJAMADJARSKADDFFDFDПословни форум Србија – Мађарска и Б2Б пословни сусрети одржаће се 4. јуна са почетком у 12 часова, у Привредној комори Србије (Ресавска 15).

 

Привредна комора Србије, у сарадњи са Мађарском агенцијом за промоцију извоза, организује Пословни форум и билатералне сусрете српских и мађарских привредника, у оквиру 11. заседања Заједничке комисије за економску сарадњу две земље.

 

Учесницима Пословног форума обратиће се: Михаило Весовић, директор Сектора за стратешке анализе, услуге и интернационализацију, ПКС, др Кристоф Сабо, директор Мађарске агенције за промоцију извоза, Петер Сијарто, министар спољних послова   и трговине Републике Мађарске, Анђелка Атанасковић, министарка привреде у Влади Србије, копредседавајућа Заједничке комисије.

 

Привредници из Мађарске су заинтересовани за успостављање сарадње са српским компанијама у области пољопривреднe и прехрамбенe индустријe, туризмa, металскe индустрије, као и ИТ и здравственог сектора.

 

Након уводних обраћања биће одржане презентације о економским и инвестиционим потенцијалима Србије и Мађарске и билатерални разговори привредника.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено четвртак, 03 јун 2021 15:10

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија