Кућа Добрих Вести

Login

ЦСР ФОРУМ: На путу ка одрживости

Оцените овај чланак
(2 гласова)

crsforum3434343Форум за одговорно пословање и Смарт колектив организују у периоду од22. до 26. новембра низ догађаја, конференција, предавања, вебинара у циљу унапређења одговорног пословања у Србији.

 

Линк ка регистрацији је ОВДЕ.


 

На конференцији ће бити речи о могућностима за унапређење пословних пракси уСрбији, нефинансијском извештавању, унапређењу оквира за донације хране,зеленој транзицији и одрживости малих и средњих предузећа. На конференцијиће такође бити представљени Приручник за нефинансијско извештавање,резултати кампање ,,Спасимо храну, спасимо хуманост'' и налазиистраживања ,,Бољи бизнис за боље друштво 2020/2021''.

 

Недеља одрживог развоја и пословања

 

Линк ка регистрацији и агенди је ОВДЕ.

 

У послеподневним часовима, од 15 часова биће одржани едукативни вебинари у оквиру ,,Недеље одрживог развоја и пословања'' на којима ћебити представљене неке од актуелних тема у вези са одрживим пословањем идоприносом који пословни сектор пружа спровођењу Агенде 2030.

 

 

Кроз краткеформе и занимљиве формате говориће се о значају финансирања за одрживиразвој, решавању питања отпада од хране, запошљивости младих иобразовању, циркуларној економији и управљању водним ресурсима.

 

Посетите портал о одговорном пословању ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 19 новембар 2021 09:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија