Кућа Добрих Вести

Login

Повезивање незапослених

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uvodnaБЕОГРАД - Међународна научна конференција "Запошљавање, образовање и предузетништво", у организацији Високе школе за пословну економију и предузетништво (ПЕП), биће одржана у Београду 13. и 14. децембра.

Подстицање предузетништва међу младима, рани аспекти предузетништва, предузетничко образовање, утицај образовања на запошљавање, иновације у образовању, самозапошљавање, запошљавање у “зеленој економији”, неформални сектор запошљавања, финансирање малих и средњих предузећа, повећање конкурентности малих и средњих предузећа, пословна етика, само су неке од тема које ће бити отворене на конференцији.

На скупу ће радове на тему запошљавања, образовања и предузетништва изложити стручњаци из Велике Британије, Кине, САД, Турске, Зимбабвеа, Нигерије, Бугарске, Ирана, Хрватске, БИХ, Македоније, Србије.

Циљеви конференције су пружање доприноса у повезивању образовања, предузетништва и запошљавања. Фокус конференције је стављен, такође, на налажењу нових модалитета образовања, који треба да допринесу подстицању предузетничких способности студената и њиховом укључењу у пракси кроз покретање предузетничких активности и новог запошљавања. Поред тога, од интереса за конференцију су и питања примене ИТ у образовању, иновације у образовању, мерење успешности образовног модела, синергија између виртуелних факултета и виртуелних фирми .

За учеснике конференције одредјена је котизација. Више детаља на линку: vspep.edu.rs

Извoр: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 11 децембар 2012 11:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија