Кућа Добрих Вести

Login

"Моја кравица" – најомиљенији домаћи производ

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mojizbor2012-uvodnaБЕОГРАД - Награде за најомиљеније домаће производе ове године су додељенве у четрнаест категорија. Добитник златне медаље “Мој избор 2012”, као најомиљенији домаћи производ  је “Моја кравица” компаније "Имлек", док је златну медаљу, као најомиљенији домаћи произвођач, добила компанија “Нектар”.

Признање “Мој избор 2012” у категорији млеко и млечни производи добила је “Моја кравица” компаније "Имлек", за месо и месне прерађевине “Златиборац”, а у категорији супе, брашна и додаци јелима признање је добио прозвод - “Зачин Ц”компаније "Нестле". Маргарин “Добро јутро” компаније “Дијамант” добио је награду у категорији уље, прилози и преливи, “Књаз Милош” у категорији минералних вода, а “Неxт” сокови у категорији безалкохолних напитака.
У категоријама пиво и вино, слаткиши, грицкалице и воће и поврће награђени су “Јелен пиво” Апатинске пиваре, “Плазма” кекс компаније “Бамби”, Штарков “Смоки” и “Фриком”, смрзнуто воће и поврће. 

Признање у категорији козметика и средства за хигијену добио је “Дуел” прашак и омекшивач компаније “Беохемија”.

У категорији обуће, одеће и производа од текстила исти број гласова добиле су компаније "Мона" и "Еxтреме интимо". У категорији кућних апарата победник је "Горење", а у категорији услуга за најбољег је изгласан МТС Телеком Србија.

Ово је трећи пут да се додељује признање "Мој избор" у оквиру кампање "Србија има квалитет", коју спроводи удружење грађана "Моја Србија" уз подршку Привредне коморе Београда. У гласању су учествовала 1.702 грађанина који су попуњавали упитнике у супермаркетима.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 децембар 2012 14:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија