Кућа Добрих Вести

Login

ЈАВНИ ПОЗИВ: Подршка иновативним решењима за запошљавање на локалном нивоу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

inovacijererererrereМинистарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања расписало је Јавни позивза јединице локалних самоуправа за доделу бесповратних средстава за пилот спровођење иновативних решења у области локалне политике запошљавања.

 

Овим позивом ће бити подржано најмање 10 јединица локалних самоуправа за спровођење иновативних решења које треба да одговоре на препознате изазове на локалном тржишту рада, на потребе теже запошљивих незапослених лица и друштвено осетљивих група, у циљу подстицања запошљавања и побољшања њиховог социо-економског положаја.

 

Јавни позив отворен је 21 дан од дана објављивања, односно до 24. октобра 2022. године.

 

Максимални износ средстава који се може доделити јединици локалне самоуправе по овом јавном позиву је 55.000 евра, а минимални износ је 40.000 евра.

 

Текст Јавног позива и пратећа документација доступни су на интернет страни www.inovacije.minrzs.gov.rs.

 

Јавни позив реализује се у склопу Пројекта „Подршка Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у пилотирању иновативних решења за запошљавање“, уз техничку и финансијску подршку Програма „Миграције за развој III“, који спроводи Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), у оквиру Немачке развојне сарадње.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 04 октобар 2022 11:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија