Кућа Добрих Вести

Login

Нови Сад и Београд базе српских сениора и јуниора

Оцените овај чланак
(0 гласова)

borislav-mazinjanin-uvodnaУчесници сениорског Светског купа у Милану од 13. до 21. маја као и кандидати за омладинске репрезентације Србије за јуниорски Шампионат Европе МК оружјем чији ће домаћин бити Болоња од 10. до 15. јула, окупили су се нa припремама у Новом Саду и Београду које ће трајати до 12. маја када ће се одржати и други Куп СС Србије МК оружјем.

- У Новом Саду су сви стрелци, осим двојице такмичара пиштољем Дамира Микеца и Димитрија Гргића, који ће учествати на Светском купу у Милану - каже в. д. селектора Горан Максимовић.

– Такође, са њима су и седам јуниорки и пет јуниора који конкуришу за Болоњу. У Београду на Царевој ћуприји тренираће репрезентативке МК пиштољем.

Други Куп Србије за јуниорке и сениорке МК пиштољем 30 плус 30 метака одржаће се у петак 11. априла у Београду а МК пушком и пиштољем на 50 метара у Новом Саду 12. и 13. маја.

У стручном штабу у Новом Саду је координатор Мира Максимовић а тренери Лидија Михајловић, Маријана Новковић (девојачко Фрич), Иван Манојловић и
Саша Илкер, док са јуниоркама у Боеграду раде Иван Квасневски, Марио Блажак и Бобан Маринковић.

Састав за Милано је - пушка: Андреа Арсовић (Партизан), Ивана Максимовић и Драгана Тодоровић (обе Н. Београд Ушће), Немања Миросављев и Драган
Марковић (обојица Н. Сад), Стеван Плетикосић („Чика Мата“, Крагујевац) и Миленко Себић (Полицајац) и пиштољ: Јасна Шекарић и Зорана Аруновић (Ц.
звезда), Бобана Величковић (Бор 030), Андрија Златић („А. Дејовић“, Ужице), Дамир Микец (Полицајац) и Димитрије Гргић (Академац).

Кандидати за ЕШ у Болоњи су – пушка, јуниори: Милош Тасић (Врање), Жарко Трифуњагић (Нови Сад), Борислав Мазињанин (Полицајац), Игор Чотра
(Звездара) и Стефан Александровски (Јединство, Стара Пазова), јуниорке: Марина Симић и Душица Антонијевић (Нови Београд Ушће), Тијана Коладик (Панчево), Катарина Бисерчић (Ниш), Јелена Зељајић (Партизан), Марта Биреш (Јединство) и Наталија Жугић (Звездара), пиштољ – јуниорке: Даница Рашета (Земун Центар), Ана Алентијев (Смедерево) и Александра Матијашевић (Ц. звезда).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 10 мај 2012 15:39
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија