Кућа Добрих Вести

Login

ФОРУМ МЕНАЏЕРА: Будућност пословања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

forummenadzeraФорум менаџера „Будућност пословања“ одржаће се 6. јуна у Београду у организацији Српске асоцијације менаџера (САМ).

 

У свету који се брзо развија, за менаџере и лидере је од суштинског значаја да иду напред и пригрле трансформативну моц́ иновација.

 

Српска асоцијација менаџера организује Форум менаџера, догађај фокусиран на истраживање најновијих трендова у пословању и расветљавање онога што је пред нама. Осам визионарских лидера поделиће своје непроцењиве увиде, стратегије и искуства, пружајуц́и вам свеобухватно разумевање динамичног пејзажа сутрашњег пословања.

 

Тема овогодишњег форума је „Будућност пословања“ која ће вас водити у нове трендове који преобликују индустрије и утиру пут за нове могуц́ности. Од дисруптивних технологија до еволуирајуц́ег понашања потрошача, Форум менаџера представља задивљујуц́е увиде у изазове и могуц́ности које се налазе на хоризонту.

 

Наши реномирани лидери воде неке од најјачих компанија у Србији и у јавности су препознати по свом револуционарном раду и способности да се крец́у кроз сложеност савременог пословног пејзажа. Сваки говорник доноси јединствену перспективу и стручност, нудец́и вам широк спектар увида који ц́е вас оснажити да останете агилни и прилагодљиви у свету који се стално мења.

Током Форума, говорници ће се бавити кључним темама као што су обновљива енергија, е–мобилност, вештачка интелигенција и машинско учење, глобализација и међусобно повезана тржишта, одрживост и одговорност за животну средину, флексибилним пословним моделима као и о будућности лидерства у све више међусобно повезаном свету.

 

Форум менаџера пружа простор за сарадњу за професионалце из разних индустрија, менаџере који желе да се повежу, размене идеје и уче од најбољих.

 

На форуму

 

На форуму ће бити представљено осам пословних лидера и осам тема будућности:

 

Ebracing the Future of Leadership

Михаило Јанковић, председник САМ-а, CEO MK Group МК

 

Power of renewable energy

Драгољуб Дамљановић, директор Развојног центра, Schneider electric

 

Е mobility

Александра Ђурђевић, потпредседница Делта Холдинга, CEO Делта Ауто Групе

 

Supply chain

Дарко Лукић, Извршни потпредседник, Нелт Групe

 

Future of ESG

Ивана Станковић, Директорка у сектору за капитална тржишта и рачуноводствено саветовање, PwC

 

How to reenergize people and organization?

Небојша Матић, CEO, МикроЕлектроника

 

Own your future! Invest in it!

Раде Ракочевић, власник и CEO, Сензал Цапитал

 

AI, Bockchain & new business models

Александар Бијелић, CEO, MVP Workshop

 

На Форум менаџера путем видео поруке, придружиће се др. Изток Сељак, председник Здружење Манагер, председник Управног одбора, Хидриа и Биљана Боговац, партнерка, PwC.

 

Како је изгледао Форум менаџера 2022. године, погледајте у наставку:

 

 

 

 

 

 

Куповина карата за присуство на “Форуму менаџера” је могућа ОВДЕ.

 

 

 

Извор: Кућа добрих вести/САМ



Последњи пут измењено уторак, 30 мај 2023 14:52

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија