Кућа Добрих Вести

Login

Продужен конкурс за "Најбоље из Србије 2012"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Najbolje-iz-SrbijeБЕОГРАД - Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, Привредна комора Србије и дневни економски лист "Привредни преглед" продужили су до 25. јануара конкурс за акцију "Најбоље из Србије".

Акција ''Најбоље из Србије'' је усмерена на јачање имиџа домаћих брендова и конкуренције, уз подршку иновативности и афирмацију локалних брендова. Акцијом се даје подршка и страним инвеститорима и иностраним фирмама за остварене пословне резултате на нашем тржишту.

Циљеви акције усмерени су на промовисање вредности домаће привреде и тржишног начина пословања. Потрошачи и компаније акцију виде као промовисање најбољих брендова које има Србија, а јаки и препознатљиви брендови одсликавају успешну привреду и показатељ су њене снаге и стабилности.

Победници добијају право да знак "Најбоље из Србије" користе као знак квалитета и поверења на производима, као и у промотивним и маркетиншким активностима.

Награде, признања, статуе и плакете "Најбоље из Србије" додељују се у више категорија за робне и корпоративне брендове. Оцењивање пријављених брендова обављаће се према критеријумима, које су утврдили професори Економског факултета у Београду.

Осим што је гаранција стандарда и квалитета, домаћи бренд је и јединствена идеја, став, или концепт, активно присутан и уврежен у свести потрошача. Предузетнички дух, усвајање маркетиншких принципа у пословању, брига за потрошача, иновативност и квалитет производа, уз успешну комуникацију са коминтентима на тржишту, омогућили су досадашњим добитницима признања "Најбоље из Србије" да постану лидери у својим гранама и пример за пословање другим компанијама.

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија