Кућа Добрих Вести

Login

Mеђународнa економска конференцијa „Квантни скок”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

PKSБЕОГРАД - Привредна комора Србије организује 3. и 4. октобра конференцију са циљем да подстакне стварање нове економске климе која би Србији пружила прилику да учини „квантни скок“ и постане водећа економска и инвестициона дестинација Југоисточне Европе.

Конференцију ће отворити Жељко Сертић, председник Привредне коморе Србије и Александар Вучић, први потпредседник Владе Републике Србије, излагањем „Нова визија економске политике Србије“.
Заједно са пословним лидерима, постојећим и потенцијалним инвеститорима, предузетницима, водећим светским стручњацима, очекује се да на конференцији учествују Лазар Крстић, министар финансија, Зорана Михаjловић, министарка енергетике, развоја и заштите животне средине, Саша Радуловић, министар привреде, проф. др Томислав Јовановић, министар просвете, науке и технолошког развоја, Драган Гламочић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, као и Јоргованка Табаковић, гувернерка Народне банке Србије.
Учесници Конференције су и представници компанија Microsoft, Google, Facebook, Apple, Fiat, Antenna Group, Philip Morris, McKinsey & Company, Gazprom Neft, British Petroleum, Erste Bank, Falkensteiner Michaeler Tourism Group, Светске туристичке организације Уједињених нација, као и многих других великих корпорација и међународних организација.
Конференција почиње 3. октобра у 9,30 сати, у Театру Мадленијанум, у Земуну.

                                                                                                               Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено понедељак, 30 септембар 2013 23:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија