Кућа Добрих Вести

Login

Панчево најбољи клуб

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1LUKISTRELASVINAGRADJENIБЕОГРАД - Стреличарски савез Србије прогласио је најбоље у 2103. и уручио им пригодна признања у паузи Шампионата Србије у Хали спортова у Новом Београду.


 Драган Свилановић, председник, је прочитао имена најуспешнијих, док је трофеје уручила Даринка Тимотијевић, генерални секретар Стреличарског савеза Србије. Додељена су и признања за стеличаре и клубове који су прошле години оборили државне рекорде.
Најуспешнији клуб је Панчево које је добило и награду за екипни државни рекорд компаунд стилом 1.946 кругова. Посебно су вредна, како је истакао Драган Свилановић,  два  рекорда оборена лане - олимпик стилом Луке Поповића из Елит арчерија од 637 кругова (2 пута 70)  и Данила Миоковића из Панчева компаунд стилом од  345 кругова на 70 метара.
Награде за најуспешније стрилчаре припале су – олимпик стил, сениори: Лука Гроздановић (Ниш), сениорке: Зора Вуковић (Ниш), компаунд – сениори: Данило Миоковић (Панчево), јуниорке: Марија Љубинковић (БСК).
Признања за рекорде примили су, олимпик стил  –сениори: Лука Поповић (Елит арчери) 637  ( 2 пута 70) и  Лука Гроздановић (Ниш) 1.259 (ФИТА 144), компаунд стил  -сениори: Данило Миоковић (Панчево)  345 (на 70 метара), јуниорке: Марија Љубинковић (БСК) 1.269 (ФИТА 144) јуниори: Акош Варга (Кастл арчери) 565 ( 2 пута 18).
Награде за млађе категорије уручиће се идуће недеље на Шампионату Србије за стреличарски подмладак у сали „Бг спортског центра Ковилово“.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија