Кућа Добрих Вести

Login

„Каматица маркет“ – најкраћи пут до повољне банкарске понуде

Оцените овај чланак
(2 гласова)

картицеееееееБЕОГРАД - Компанија Дубес са својим пројектом "Каматица Маркет" добитник је годишње награде Привредне коморе Београда за најбоље проналаске, дизајнерска решења и техничка унапређења додељене 16. априла ове године.

Центар за развој и трансфер технологија и екологију Привредне коморе Београда награду компанији Дубес доделио је за иновативно техничко унапређење банкарског тржишта које се спроводи кроз информатички сервис у оквиру сајта Kamatica.com – Каматица Маркет.

Ово техничко унапређење грађанима олакшава избор финансијске услуге уз поштовање принципа конкурентности а банкама омогућава једноставан приступ тржишту потенцијалних клијената чиме знатно смањује ниво ангажованих ресурса у процесу аквизиције клијента и постиже вишеструко нижа цена аквизиције клијента у поређењу са ценом кроз друге канале продаје, објавила је компанија Дубес.

У перспективи, ово техничко унапређење доноси и ниже цене услуга с обзиром на могућност уштеде оперативних трошкова банака.
Такође, корисницима омогућава да лако, брзо, поуздано и бесплатно изаберу најповољнију финансијску понуду. Путем Каматица Маркета могуће је да у само пар кликова, без непотребног губљења времена у одласку од банке до банке, свим пословним банкама у систему послати упит за кредит, потом упоредити њихове понуде и изабрати најбољу.
Поводом добијене награде Душан Узелац, директор и власник компаније Дубес, изјавио је:
“Драго ми је да је идеја препозната као иновативна и достојна награде. Трудили смо се да изађемо у сусрет свим грађанима који су нам се обраћали за савет. На овај начин смо на тржиште унели иновацију која ће из корена променити начин комуникације банке са потенцијалним клијентом”.
У првих шест месеци рада корисници „Каматица Маркета“ послали су више од 3.500 појединачних упита за кредите у укупној вредности већој од 20 милиона евра.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 20 април 2014 22:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија