Кућа Добрих Вести

Login

Додељене награде најуспешнијима у хотелијерству

Оцените овај чланак
(2 гласова)

nagradeeeeeeБЕОГРАД - „Све је у комуникацији“ назив је XI Форума менаџера хотела и хотелских домаћинстава одржаног недавно у Привредној комори Србије, током кога су  додељене награде најуспешнијима у хотелијерству у 2014. години.


У центру пажње стручног дела форума били су људски ресурси као и - значај интерне и екстерне комуникације за успешно пословање хотела. Предавачи су многобројним учесницима Форума поред теоријског знања понудили и конкретна и практично примењива решења.


Проф. др Виолета Зубанов са Факултета за спорт и туризам из Новог Сада одржала је редавање“Комуникација и гвоздена врата отвара“. Гордана Штетин, дефектолог и психотерапеут говорила је отоме како да се путем комуникације задовоље психолошке потребе корисника хотелских услуга, а Наташа Павловић Бујас из Блумен групе о томе колико је комуникација важна менаџерска вештина за постизање пословног циља.

 

Специјални гости Форума били су аутори емисије „Буђење“ са Радио Индекса Горица Нешовић и Драган Илић који су реализовали специјално „Буђење за хотелијере“.

 

У другом делу Форума одржана је презентација пројекта „Краљевске бање Србије“, као и церемонија свечане доделе признања најуспешнијима у хотелској индустрији за 2014. годину.

 

Хотел "Москва" најуспешнији хотел у 2014.


Стручни жири доделио је Признање "Амбасадор добре услуге" за најуспешнији хотел у 2014. хотелу "Москва" из Београда. За најуспешнију туристичку дестинацију и општину, која је у најтежој години успела да остане доследна својој политици одржавања и унапређења квалитета, проглашена је Општина Врњачка Бања. Признање "Нови квалитет" за 2014. добио је хотел "Соларис" из Врњачке Бање, први хотел у Србији са халал сертификатом.

 

Награда "Лидер хотелске индустрије" припала је по други пут Ружици Петровић-Дедијер, из Хотела Ин из Београда, док је призање "Менаџер године" додељено Драгици Лучић из хотела "Златибор Мона" и то за менаџера рецепције, а Миодрагу Миљковићу из "Меркура "из Врњачке бање припало је признање за маркетинг менаџера.

 

У категорији најбољи шеф кухиње стручни жири је наградио Божидара Живковића из хотела Извор из Аранђеловца. У категорији партнер хотелске индустрије награђени су Шпица центар доо из Београда, Факултет за спорт и туризам и Угоститељско-туристичка школа са домом за ученике из Врњачке Бање.


Медијски партнер хотелске индустрије за 2014. годину је телевизијска емисија на РТС "Жикина шареница".


Новинарско признање за изворно гостољубље, квалитет хотелске услуге и одличну сарадњу са медијима "Прес звездица" припало је Фалкенштајнер Хотелс Резиденс
Златне плакете за трајни квалитет припале су хотелима Београд из Чачка, Екселзиор и "Праг" из Београда, Златник из Земуна и "Елите Палић" са Палића.


Церемонији доделе признања присуствовао је и престолонаследник Александар Други карађаорђевић са супругом и представници дипломатског кора.


Форум су организовали ПКС-Удружења за туризам - Групација хотели Србије- секција менаџера хотела и хотелских домаћинстава, Универзитет Сингидунум и редакција стручног часописа за савремено хотелијерство и туризам ''Туристички свет''.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 06 децембар 2014 22:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија