A+ A A-

Други српски женски пословни форум 20. фебруара

Оцените овај чланак
(3 гласова)

tsomokosБЕОГРАД - Други српски женски пословни форум "Поверење у жене" биће организован у петак, 20. фебруара, најавили су организатори, који поручују да ће на њему бити речи о проблемима које жене имају на послу, најавио је организато “Тсомокос гроуп” (Tsomokos group).

 

Пословно окружење представља изазов женама да постижу боље позиције, и да покажу и докажу своје знање и вештине у пословању.

У данашње време, много је изазова и препрека са којима се сусрећу млади који траже запослење и граде каријеру.

 

Сигурно је потребно много снаге и издржљивости да се опстане у пословном свету, али још више је потребно за повратак на посао након тешких животних околности. Изабрати бржи пут и преузети више обавеза може довести до ублажавања и отклањања родних разлика на радном месту кроз подршку, сарадњу, креативност, такмичење као и остваривање једнаких услова за све.

 

На Форуму ће бити представљена и платформа за предлоге и могућности проналажења решења из перспективе успешних жена из света политике, привреде, уметности и новинарства.

 

Неке од тема форума биће "Жене на врху: Време за бржи корак напред", "Пут ка праведнијем свету", "Жене подржавају жене: Како формално и неформално менторство и обука оснажују положај жена у компанијама", "Жене лидери: стратегија успеха на радном месту".

Такође, говориће се о темама "Без посла нема будућности: Велики изазов у запошљавању младих", "Уметност као простор за слободу израза" и "Такмичити се - сарађивати - стварати".

Детаљније о агенди и учесницима погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести 

 


Последњи пут измењено петак, 13 фебруар 2015 09:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани