Кућа Добрих Вести

Login

"Salt & Water": Награда за плутајући хотел са апартманима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

apartmaniiiiБЕОГРАД - Пројекат плутајућег хотела са апартманима-катамаранима освојио је Millennium Yacht Design Award 2015 у Карари (Италија).


Овај пројекат резултат је развоја ранијег пројекта за Зворничко језеро и такође је предвиђен за унутрашње воде, објавила је компанија "Salt & Water" позната по пројектовању необичних објеката.

 

Пројекат је развијен са циљем промовисања туризма на унутрашњим водама које нуде дивне примере нетакнуте природе.
Сваки апартман је заправо дизајниран катамаран који се може лако одвојити од дока и навигације, дозвољавајући гостима да одаберу савршену локацију за свој одмор од себе.

Катамаран се састоји од салона, кухиње, купатила, ходник са простора и спавање (изнад салона).


Сваки апартман може да прими 2-4 особа, захваљујући могућности претварања салона у брачни кревет. Од платформе је лако приступити води за пливање, роњењу, риболову и сунчању.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 мај 2015 21:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија