Кућа Добрих Вести

Login

Start labs догађај следеће среде у КЦ Град

Оцените овај чланак
(2 гласова)

startlabasssssБЕОГРАД - Фонд StartLabs организује meetup састанак у Културном центру Град.


Са почетком од 17:30 часова, 30. септембра StartLabs ће угостити Дејвида Кадавија и Ендија Ангелоса – двојицу предузетника из Силицијумске долине, те награђиване ауторе који ће поделити своја искуства, али одговарати и на питања публике.
Дејвид Кадави један је од најуспешнијих аутора на Амазону, где њихова књига “Design for Hackers: Reverse-Engineering Beauty” држи 18. место најпродаванијих наслова.


Пре него што се отиснуо у ауторске воде, Дејвид је основао дизајнерска одељења у два стартапа из долине, те је радио као фриленсер за клијенте попут oDesk-a, PBworks i UserVoice.


Кадави ће са домаћом публиком поделити како направити мале победе унутар тима и избећи честе дизајнерске падове, како поправити сопствени дизајн те како минимализам и једноставног могу радити за вас.


Поред Дејвида, домаћој публици обратиће се и Енди Ангелос који је у воде медијских стартапа зашао још 2006. године. Током предавања под именом “Shortcuts for people who hate shortcuts”, Ангелос ће поделити своја запажања заснована на комуникацији са неколико стотина стартапа који се често опредељују за краћи пут те једноставније решење, а које им се на крају може обити о главу и проузроковати још више посла.


Из StartLabsa истичу да је присуство поменутом окупљању у потпуности бесплатно. Више информација о предстојећем догађају можете пронаћи на званичној Meetup страници.


Извор: Кућа добрих вести/Netokracija.com

 


Последњи пут измењено четвртак, 24 септембар 2015 21:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија