A+ A A-

Повољна понуда динарских кредита Сбербанк Србија

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SberbankБЕОГРАД - Прави избор за све грађане којима је потребан новац за куповину, путовање, школовање, или оне који желе да рефинансирају постојеће кредитне обавезе, представљају кеш и рефинансирајући кредити Сбербанк Србија.


Максималан износ кредита је до 3.000.000 динара, рок отплате до 96 месеци и оптерећење плате клијента до 50 одсто, објавила је Сбербанк Србија.


„Тренутно имамо јединствену понуду на тржишту која обједињујенајдужи период отплате, највиши максимални износ кредита и атрактивну каматну стопу. Клијенти сада имају могућност да, захваљујући дужем року отплате и нижој каматној стопи, подигну већи износ кредита, при чему ће им рата бити нижа“, објашњава Мирјана Ђорђевић, директорка одељења за развој производа Сбербанк Србија.


Уколико се клијент одлучи за кеш кредит у износу од 500.000 динара са роком отплате од 96 месеци, номинална каматна стопаје 10,95 одсто у првих 60 месеци, накончегаизноси 7,5 одсто плус тромесечни Белибор, а месечна рата је7.840,74 динара. За рефинансирајући кредит у износу од 500.000 динара са роком отплате до 96 месеци, номинална каматна стопаје 9,95 одсто у првих 60 месеци, а после тог периода 6,5 одсто плус тромесечни Белибор, док је месечна рата 7.573,86 динара.


Поред наведених погодности, банка клијентима који аплицирају онлајн одобрава и 1 одсто нижу каматну стопу.


Процедура за добијање ових кредита је врло једноставна, а најбржи, најлакши, а уједно и најповољнији начин је пријава путем сајта www.sberbank.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 фебруар 2016 21:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани